Szóval! Egész őszintén arról, amit a kinez oldás adott, illetve ad nekem jelen pillanatban is!

Tisztánlátást. Önkritikát. Őszintén szólva, az utolsó esélyt adtam arra, hogy normalizálódjon az életem. Egy évvel ezelőtt, amikor már utáltam az utcára menni és semmi és senki nem volt jó, mindenhol csak bántást „szimatoltam”. Tudtam, hogy már csak a végső kegyelemdöfés hiányzik az életemből, annyira sok rossz uralkodott el benne, rajtam, körülöttem. Abban is biztos voltam, hogy segítség kell, hogy egyáltalán legyen kedvem reggel felkelni. Rájöttem, hogy egy hatásos, érvágás szerű megoldás kell, hogy egyszer s mindenkorra leküzdjem a saját vermemet.

Úgyhogy hatalmas lelki nyugalom, és bizalommal ültem le eléd! Soha azelőtt nem találkoztunk, mégis biztos voltam benne, hogy jó helyen vagyok.

Meglepően mélyre ástunk már az első alkalommal. A felderítő kérdések is olyan aspektusokra világítottak rá, amiről azt hittem, már „rég a múlt”, ahogy szokták mondani.

Olyan gondokra derítettünk fényt, kellett beszélnem, tettük helyre közösen, amikről még magammal sem mertem beszélni, nemhogy mással. Gyerekkortól kezdődően a jelenig bezárólag végig vettünk mindent, ami nem hagyott levegőhöz jutni. Sajnos nekem már fizikailag is jelentkeztek a lelki tünetek, még oldások előtt, és olyan jó volt hallani és megélni azt, hogy igenis van segítség: akár egy szerettünk halálát feldolgozni, akár munkahelyi, vagy bármilyen kapcsolati problémára fényt deríteni. Mi az, amit nem vettem észre egy adott helyzetben vagy egy személlyel kapcsolatban. S bizony, jött a döbbenet. De megnyugodva, hatalmas magabiztossággal ültem, s ülöm most is végig ezeket az oldásokat. Tudva, hogy csak fejlődhetek, hogy letudom végleg a múltat, levonva a konzekvenciákat, ami úgyszintén a fejlődésem szolgálja.

Helyre kerültek bennem az érzések, a gondolatok, a viselkedésem a helyes irányba terelődött.

Javultak a már-már lehetetlen, általam menthetetlennek hitt kapcsolatok, eltűntek a családi és bizony más kapcsolati drámák.

Most már napi szintem le tudom rendezni, ha valami nem jó, anélkül, hogy butaságot csinálnék. Megjött az életkedvem, az érdeklődésem. Nem kapok undort a gondolattól, hogy ki kell menjek az utcára. Nem látok ellenséget mindenkiben, nyitottam a világra. De!!! Ezért kitartóan kell dolgozni.

Én mindenképp hálás vagyok a jó Istennek és egy ismerősömnek, aki hozzád irányított, mert nem túlzás: az életem adtad vissza.

Segítséget kértem. Jól döntöttem. Az életet választom.

Mintha egy piszkos fátyol kerülne le az elmémről és lelkemről, s ezzel egyidejűleg a kapcsolataimról, sőt egész életemről, az oldások során. Egyszerűen látom, merre kell mennem. Nem esem kétségbe… Érdekes. Érzem, hogy élek.

Erika

További visszajelzések

Az Online kezelés eredményességéről

Annától: Külföldön élő magyarként azért választottam az online kineziológiát, mert a saját tapasztalataim szerint “energia vagyok” és ehhez az energiához értők tértöl és időtől függetlenül tudnak kapcsolódni, és olyan meglátásokat adni, amik segítik az utamat. Móni...

Végül csak bekövetkeztek a nagy változások

Kezdjük ott, hogy már az is csodaszámba ment, hogy elmentem egy négynapos, napi 8-9 órás, idegen helyen eltöltendő időt jelentő tanfolyamra, ahol ráadásul még rajzoljak is meg beszélgessek is… hát, nem gondoltam úgy még egy hónappal ezelőtt se, hogy végigcsinálom. Van...

Kétségekkel telve

...de a segítségre nyitottan kerestem meg Mónit, akiről tudtam, hogy kineziológiai oldásokat csinál. Szükségem volt rá. Az addig ismert és alkalmazott módszereimmel egy lépést sem tudtam előrébb jutni fennálló problémáim megoldásában, ami a munkámmal kapcsolatos...

Az én érzéseimnek is van létjogosultsága…

"... Szóval, ahogy teltek a napok egyre nőt bennem a pusztítás vágya, melynek tárgya az a bizonyos férfi volt. Számomra is érthetetlen, elfogadhatatlan módon viselkedtem és a legjobban az zavart, hogy nem tudtam nem így tenni, valamint, hogy haragudtam ezért magamra....

…ahogy elindultam álmaim útján…

A kineziológiát az egyetem utolsó évében próbáltam ki. Akkor már javában tanultam a természetgyógyászat alapismereteit és sokat hallottam a kineziológia lélekre és testre gyakorolt áldásos hatásairól. Legnagyobb gondom alacsony önértékelésem és az azzal arányosan...