Kezdjük ott, hogy már az is csodaszámba ment, hogy elmentem egy négynapos, napi 8-9 órás, idegen helyen eltöltendő időt jelentő tanfolyamra, ahol ráadásul még rajzoljak is meg beszélgessek is… hát, nem gondoltam úgy még egy hónappal ezelőtt se, hogy végigcsinálom.

Van más is. Ezt követően, kapaszkodj meg többször voltam a piacon, főztem két komplett vasárnapi ebédet levesestől, főételestől, a körítésig (zellerkrémleves+”Lacipecsenye”+petrezselymes rizs és krumplifőzelék-babérleveles+ sültszalonna és sült virsli).

Belevetettem magam a ház biztonságtechnikai beruházásának előkészítésébe, bőszen tárgyalok és alkudozok a kivitelezőkkel.

Régebb óta gyűjtögetek magvas idézeteket. Egyszer majd összerakok talán egy honlapot és akkor ezeket ráteszem. Onnan ollózva, először is álljon itt egy általad is emlegetett nagy gondolkodó, Hermes Triszmegintosz egyik gondolata:

„A teljes teremtés benned létezik, s minden, mi benned van, a teremtésben is létezik.

Nincs határ közted és egy tárgy között, mely egész közel van hozzád, mint ahogyan közted és a messze lévő tárgyak között sincsen távolság.

Benned van minden dolog, a legkisebb és a legnagyobb, a leghatalmasabb s a legmagasztosabb, s minden egyenrangú.

A Föld minden eleme egyetlen atom. A szellem egyetlen mozdulatában benne van az élet összes törvénye.

Egyetlen csepp vízben benne van a végtelen óceán rejtélye.

Léted megjelenési formája az élet minden megjelenési formáját magában rejti.

Figyelj benső éned hangjára, nézz bele idő és tér végtelenségébe. …”

Ma már tudom, hogy ez az igazság.

Hogy is jutottam idáig? Nehezen. Igen csak meg kellett küzdenem magammal és el kellett fogadnom, hogy a struccpolitikám és a betegségem mögé való elbújás tovább már nem megy.

Innentől jöttél Te és a Kineziológia a képbe.

IGEN! Valahogy éreztem, hogy nekem EZ KELL!

Bejött….Lottóznom kellene.

Felszabadított… kinyitotta szemem… megértetett dolgokat… visszaadta az önbecsülésem… rátaláltam önmagamra és ebben számomra, így a végén ez a legnagyobb.

KÖSZÖNÖM!

Kezdődött a gyógyszereim mérséklésével majd abbahagyásával. Nem volt lakodalmas menet nem nagy, de kis elvonási tüneteim, dühöngéseim, rémálmaim voltak, de mivel tudtam (internet), hogy mivel fog járni és akartam is, átvészeltem és túléltem.

Áldalak a Schüßler só ötletért, sokat segített!

Végül is vérszemet kaptam és most már csak a keringési nyavalyáimra ható gyógyszereket szedem, de azokat sajnos muszáj. JOBBAN VAGYOK, így mint korábban azzal a rengeteg gyógyszerrel.

Mire is derítettünk fényt szép lassan?

Az alap probléma és gond a fogantatásom és gyerekkorom első időszakából ered. Mindig visszatértünk rá, nem volt véletlen.

Most már tisztába vagyok mindennel, hogy úgy mondjam, kinyílt a szemem.

Bizony… ok-okozat.

Igen, semmi se volt jó.

Beszéltük, hogy

Nagyobb önbecsülés kell!

M e g j ö t t.

Valósítsam meg Önmagam!

M e g l e t t.

Mozgás (szó szerint és átvitt értelemben is)

A l a k u l.

Új értékrend felállítása és értékek találása, újra megtalálása!

E l k e z d ő d ö t t.

Hogy mit értettem meg ebből a 10 alkalomból, azaz akarom mondani eddig csak kilenc alkalomból?

„Magad Lacikám mert szó’gád nincs, mert az Isten nem segít meg, onnan fentről – az már egyszer biztos- már azért se mert nem fönt, hanem benned lakik, tehát magadnak kell önmagadon segíteni.”

Ennyi!

Küzdöttem magammal, küzdöttem ez tény, láttad a hullámzó eredményeimen, de úgy érzem győztem.

GYŐZTEM!

Álljon itt a végén egy Ima.

Antoine de Saint-Exupery: Fohász

Uram, nem csodákért és látomásokért fohászkodom, csak erőt kérek a hétköznapokhoz.
Taníts meg a kis lépések művészetére!
Tégy leleményessé és ötletessé, hogy a napok sokféleségében és forgatagában idejében rögzítsem a számomra fontos felismeréseket és tapasztalatokat!
Segíts engem a helyes időbeosztásban!
Ajándékozz biztos érzéket a dolgok fontossági sorrendjében, elsőrangú vagy csak másodrangú fontosságának megítéléséhez!
Erőt kérek a fegyelmezettséghez és mértéktartáshoz, hogy ne csak átfussak az életen, de értelmesen osszam be napjaimat, észleljem a váratlan örömöket és magaslatokat!
Őrizz meg attól a naiv hittől, hogy az életben mindennek simán kell mennie!
Ajándékozz meg azzal a józan felismeréssel, hogy a nehézségek, kudarcok, sikertelenségek, visszaesések az élet magától adódó ráadásai, amelyek révén növekedünk és érlelődünk!
Küldd el hozzám a kellő pillanatban azt, akinek van elegendő bátorsága és szeretete az igazság kimondásához!
Az igazságot az ember nem magának mondja meg, azt mások mondják meg nekünk.
Tudom, hogy sok probléma éppen úgy oldódik meg, hogy nem teszünk semmit.
Kérlek, segíts, hogy tudjak várni!
Te tudod, hogy milyen nagy szükségünk van a bátorságra.
Add, hogy az élet legszebb, legnehezebb, legkockázatosabb és legtörékenyebb ajándékára méltók lehessünk!
Ajándékozz elegendő fantáziát ahhoz, hogy a kellő pillanatban és a megfelelő helyen – szavakkal vagy szavak nélkül – egy kis jóságot közvetíthessek!
Őrizz meg az élet elszalasztásának félelmétől!
Ne azt add nekem, amit kívánok, hanem azt, amire szükségem van!
Taníts meg a kis lépések művészetére!

További visszajelzések

Az Online kezelés eredményességéről

Annától: Külföldön élő magyarként azért választottam az online kineziológiát, mert a saját tapasztalataim szerint “energia vagyok” és ehhez az energiához értők tértöl és időtől függetlenül tudnak kapcsolódni, és olyan meglátásokat adni, amik segítik az utamat. Móni...

Kétségekkel telve

...de a segítségre nyitottan kerestem meg Mónit, akiről tudtam, hogy kineziológiai oldásokat csinál. Szükségem volt rá. Az addig ismert és alkalmazott módszereimmel egy lépést sem tudtam előrébb jutni fennálló problémáim megoldásában, ami a munkámmal kapcsolatos...

Egész őszintén

Szóval! Egész őszintén arról, amit a kinez oldás adott, illetve ad nekem jelen pillanatban is! Tisztánlátást. Önkritikát. Őszintén szólva, az utolsó esélyt adtam arra, hogy normalizálódjon az életem. Egy évvel ezelőtt, amikor már utáltam az utcára menni és semmi és...

Az én érzéseimnek is van létjogosultsága…

"... Szóval, ahogy teltek a napok egyre nőt bennem a pusztítás vágya, melynek tárgya az a bizonyos férfi volt. Számomra is érthetetlen, elfogadhatatlan módon viselkedtem és a legjobban az zavart, hogy nem tudtam nem így tenni, valamint, hogy haragudtam ezért magamra....

…ahogy elindultam álmaim útján…

A kineziológiát az egyetem utolsó évében próbáltam ki. Akkor már javában tanultam a természetgyógyászat alapismereteit és sokat hallottam a kineziológia lélekre és testre gyakorolt áldásos hatásairól. Legnagyobb gondom alacsony önértékelésem és az azzal arányosan...