Érzelmeink, gondolataink, cselekedeteink tudatosításával
a bennünk zajló folyamatok nyomon követhetővé válnak,
a betegség kialakulásának esélyi minimális lesz.

Információ az ONLINE KINEZIOLÓGIAI KEZELÉSEKRŐL - OLVASS EL!

A kineziológia egy olyan sokrétű, teljességre törekvő, -holisztikus gyógyító rendszer, melyben a több ezeréves Hagyományos Kínai Gyógyászat, a neurológiai kutatások eredményei, a Bach virágterápia, az arcdiagnosztika elemei és még sok egyéb tudásanyag harmonikusan létezik egymás mellett. Ennek az együtt működésnek az eredményeként a kineziológia igen hatékony segítséget nyújt a szervezet testi, lelki egyensúlyának helyreállításában.

Izom teszttel sejtszintű információkhoz jutunk hozzá, ami a tudatosság körébe emeli az okokat, így esélyt adva azok megoldására.
Online kezelés alkalmával a kineziológiai izom tesztet szúrógátas oldással, magamon végzem el, hatékonysága megegyezik a személyes találkozások alkalmával.

Eredményességéről olvassátok a visszajelzéseket:

Annától
Külföldön élő magyarként azért választottam az online kineziológiát, mert a saját tapasztalataim szerint “energia vagyok” és ehhez az energiához értők tértöl és időtől függetlenül tudnak kapcsolódni, és olyan meglátásokat adni, amik segítik az utamat. Móni türelmesen, odafigyelően használja a kineziológiát és persze ahhoz vagyunk szokva, hogy egy segítő ott üljön velünk szemben… de valójában ez az “ott velünk szemben” ezer km-re is hatásos lehet. A figyelem minősége fontos – ez pedig Móninál adott, akárhol legyen is.

Kingától
Eredményesek voltunk, és nem kell tőle tartani, ugyanolyan jól működik az online kineziológia, mint a személyes konzultáció! 🙂

Egyéni online konzultációs felületek:
Telefon: +36 20 283 8698
Vibert: +36 20 283 8698
Messenger: https://www.facebook.com/sztrapek.monika
Skype Sztrapek Mónika Katalin
Facetime: +36 20 283 8698

A konzultációs díjat vagy bérlet árat: név, lakcím, e-mail megjelöléssel ide tudod utalni:
Sztrapek Mónika Katalin EV.
Magnet Bank: 16200223-10036482

Telefon

+36 20 28 38 698

Messenger

Skype

Sztrapek Mónika Katalin

FaceTime

+36 20 28 38 698

Viber

+36 20 28 38 698

Felnőtt kineziológia

Életünk során bekövetkezett fizikai traumák, stressz, lelki sérülések, sejtszinten kódolva rögzülnek, és ha feldolgozatlanul hagyjuk őket, blokkokat képeznek testünkben, és későbbiekben fizikai és lelki betegségként, fájdalom tünetekben jelennek meg:

Allergia, asztma, alvás zavar, függőségek, fejfájás, menstruációs rendellenesség, szexuális zavar, párkapcsolati problémák, szorongás, depresszió, pánikbetegség, túlsúly -fogyókúra, társtalanság, stb.

A nyugati orvoslás megszüntetheti a betegséget, de nem tudatosítja az azt kiváltó lelki okot. Ezért fájdalmaink, félelmeink, időről-időre visszatérnek, betegségünk újra kialakul, mert ez egy jelzés a szervezet részéről. Így próbál velünk kommunikálni, így hívja fel magára a figyelmet!

Általában nem tudatosodik bennünk a betegséget kiváltó esemény, hiszen érzelmeinket nem tudatosítjuk, kellemetlennek tartjuk őket és inkább elnyomjuk őket, hogy a tudatalatti szinten raktározód. Ám így elfojtásaink észrevétlenül fejtik ki hatásaikat életünkre. Mi már csak a kialakult betegségeket, tüneteket, lelki fájdalmakat érezzük. A kineziológia segítségével igen hatékonyan lehet felderíteni a problémát, betegséget kiváltó gócpontokat, azt a blokkot, eseményt, ami a panaszokat létrehozta. Majd az őszinte megértés által a szervezet öngyógyító folyamatai beindulnak, a tünetek okafogyottá válnak, a lelki egyensúly visszaáll, és a betegség megszűnik.

Érzelmeink, gondolataink, cselekedeteink tudatosításával a bennünk zajló folyamatok nyomon követhetővé válnak, a betegség kialakulásának esélyi minimális lesz.

Legyen szó fizikai betegségről, gondolkodásbeli zavarokról vagy lelki fájdalmakról a kineziológia egyaránt megoldást eredményez minden területen, mert ott avatkozik a rendszerbe, ahol az felborult. Egy gyengéd terápia, mely többnyire már ez első alkalom után könnyebbség érzetet eredményez. Érzelmeink, gondolataink, cselekedeteink tudatosításával a folyamatok tartósan pozitívvá válnak.

Gyógyuljon eredményesen a kineziológia segítségével! Szeretettel várom!

Sztrapek Mónika
Természetgyógyász kineziológus, shiatsu gyógyász, jóga tanárnő

Egyéb kezelések, terápiák