Felnőtt kineziológia

17 éves kortól az izomtesztet alkalmazva sejtszintről az okokat feltárva oldom ki a problémát, betegséget, feszültséget, diszharmóniát.
A megértés, a megbocsátás, az elengedés és az öröm kulcsfontosságú megélését segíti a kineziológia.
Segít megtapasztalni a szabadságot, a feszültségmentességet és a választás szabadságát adja!

Érzelmeink, gondolataink, cselekedeteink tudatosításával
a bennünk zajló folyamatok nyomon követhetővé válnak,
a betegség kialakulásának esélyi minimális lesz.

Információ az ONLINE KINEZIOLÓGIAI KEZELÉSEKRŐL - OLVASS EL!

A kineziológia egy olyan sokrétű, teljességre törekvő, -holisztikus gyógyító rendszer, melyben a több ezeréves Hagyományos Kínai Gyógyászat, a neurológiai kutatások eredményei, a Bach virágterápia, az arcdiagnosztika elemei és még sok egyéb tudásanyag harmonikusan létezik egymás mellett. Ennek az együtt működésnek az eredményeként a kineziológia igen hatékony segítséget nyújt a szervezet testi, lelki egyensúlyának helyreállításában.

Izom teszttel sejtszintű információkhoz jutunk hozzá, ami a tudatosság körébe emeli az okokat, így esélyt adva azok megoldására.
Online kezelés alkalmával a kineziológiai izom tesztet szúrógátas oldással, magamon végzem el, hatékonysága megegyezik a személyes találkozások alkalmával.

Eredményességéről olvassátok a visszajelzéseket:

Annától
Külföldön élő magyarként azért választottam az online kineziológiát, mert a saját tapasztalataim szerint “energia vagyok” és ehhez az energiához értők tértöl és időtől függetlenül tudnak kapcsolódni, és olyan meglátásokat adni, amik segítik az utamat. Móni türelmesen, odafigyelően használja a kineziológiát és persze ahhoz vagyunk szokva, hogy egy segítő ott üljön velünk szemben… de valójában ez az “ott velünk szemben” ezer km-re is hatásos lehet. A figyelem minősége fontos – ez pedig Móninál adott, akárhol legyen is.

Kingától
Eredményesek voltunk, és nem kell tőle tartani, ugyanolyan jól működik az online kineziológia, mint a személyes konzultáció! 🙂

Egyéni online konzultációs felületek:
Telefon: +36 20 283 8698
Vibert: +36 20 283 8698
Messenger: https://www.facebook.com/sztrapek.monika
Skype Sztrapek Mónika Katalin
Facetime: +36 20 283 8698

A konzultációs díjat vagy bérlet árat: név, lakcím, e-mail megjelöléssel ide tudod utalni:
Sztrapek Mónika Katalin EV.
Magnet Bank: 16200223-10036482

Telefon

+36 20 28 38 698

Messenger

Skype

Sztrapek Mónika Katalin

FaceTime

+36 20 28 38 698

Viber

+36 20 28 38 698

Életünk során bekövetkezett fizikai traumák, stressz, lelki sérülések, sejtszinten kódolva rögzülnek, és ha feldolgozatlanul hagyjuk őket, blokkokat képeznek testünkben, és későbbiekben fizikai és lelki betegségként, fájdalom tünetekben jelennek meg:

Allergia, asztma, alvás zavar, függőségek, fejfájás, menstruációs rendellenesség, szexuális zavar, párkapcsolati problémák, szorongás, depresszió, pánikbetegség, túlsúly -fogyókúra, társtalanság, stb.

A nyugati orvoslás megszüntetheti a betegséget, de nem tudatosítja az azt kiváltó lelki okot. Ezért fájdalmaink, félelmeink, időről-időre visszatérnek, betegségünk újra kialakul, mert ez egy jelzés a szervezet részéről. Így próbál velünk kommunikálni, így hívja fel magára a figyelmet!

Általában nem tudatosodik bennünk a betegséget kiváltó esemény, hiszen érzelmeinket nem tudatosítjuk, kellemetlennek tartjuk őket és inkább elnyomjuk őket, hogy a tudatalatti szinten raktározód. Ám így elfojtásaink észrevétlenül fejtik ki hatásaikat életünkre. Mi már csak a kialakult betegségeket, tüneteket, lelki fájdalmakat érezzük. A kineziológia segítségével igen hatékonyan lehet felderíteni a problémát, betegséget kiváltó gócpontokat, azt a blokkot, eseményt, ami a panaszokat létrehozta. Majd az őszinte megértés által a szervezet öngyógyító folyamatai beindulnak, a tünetek okafogyottá válnak, a lelki egyensúly visszaáll, és a betegség megszűnik.

Érzelmeink, gondolataink, cselekedeteink tudatosításával a bennünk zajló folyamatok nyomon követhetővé válnak, a betegség kialakulásának esélyi minimális lesz.

Legyen szó fizikai betegségről, gondolkodásbeli zavarokról vagy lelki fájdalmakról a kineziológia egyaránt megoldást eredményez minden területen, mert ott avatkozik a rendszerbe, ahol az felborult. Egy gyengéd terápia, mely többnyire már ez első alkalom után könnyebbség érzetet eredményez. Érzelmeink, gondolataink, cselekedeteink tudatosításával a folyamatok tartósan pozitívvá válnak.

Gyógyuljon eredményesen a kineziológia segítségével! Szeretettel várom!

Sztrapek Mónika
Természetgyógyász kineziológus, shiatsu gyógyász, jóga tanárnő

Egyéb kezelések, terápiák