A megértés, a megbocsátás, az elengedés és az öröm kulcsfontosságú megélését segíti a kineziológia.
Segít megtapasztalni a szabadságot és a feszültségmentességet
és a választás szabadságát adja!

Információ az ONLINE KINEZIOLÓGIAI KEZELÉSEKRŐL - OLVASS EL!

A kineziológia egy olyan sokrétű, teljességre törekvő, -holisztikus gyógyító rendszer, melyben a több ezeréves Hagyományos Kínai Gyógyászat, a neurológiai kutatások eredményei, a Bach virágterápia, az arcdiagnosztika elemei és még sok egyéb tudásanyag harmonikusan létezik egymás mellett. Ennek az együtt működésnek az eredményeként a kineziológia igen hatékony segítséget nyújt a szervezet testi, lelki egyensúlyának helyreállításában.

Izom teszttel sejtszintű információkhoz jutunk hozzá, ami a tudatosság körébe emeli az okokat, így esélyt adva azok megoldására.
Online kezelés alkalmával a kineziológiai izom tesztet szúrógátas oldással, magamon végzem el, hatékonysága megegyezik a személyes találkozások alkalmával.

Eredményességéről olvassátok a visszajelzéseket:

Annától
Külföldön élő magyarként azért választottam az online kineziológiát, mert a saját tapasztalataim szerint “energia vagyok” és ehhez az energiához értők tértöl és időtől függetlenül tudnak kapcsolódni, és olyan meglátásokat adni, amik segítik az utamat. Móni türelmesen, odafigyelően használja a kineziológiát és persze ahhoz vagyunk szokva, hogy egy segítő ott üljön velünk szemben… de valójában ez az “ott velünk szemben” ezer km-re is hatásos lehet. A figyelem minősége fontos – ez pedig Móninál adott, akárhol legyen is.

Kingától
Eredményesek voltunk, és nem kell tőle tartani, ugyanolyan jól működik az online kineziológia, mint a személyes konzultáció! 🙂

Egyéni online konzultációs felületek:
Telefon: +36 20 283 8698
Vibert: +36 20 283 8698
Messenger: https://www.facebook.com/sztrapek.monika
Skype Sztrapek Mónika Katalin
Facetime: +36 20 283 8698

A konzultációs díjat vagy bérlet árat: név, lakcím, e-mail megjelöléssel ide tudod utalni:
Sztrapek Mónika Katalin EV.
Magnet Bank: 16200223-10036482

Telefon

+36 20 28 38 698

Messenger

Skype

Sztrapek Mónika Katalin

FaceTime

+36 20 28 38 698

Viber

+36 20 28 38 698

Gyermek kineziológia

Boldog szülő – Boldog gyermek

Kor és eszközök
A One Brain Kineziológia, mely a múlt feltárását fontosnak tartja sok olvasásos korrekciót használ, ezért ezt a módszert több szakemberrel egyetértésben, közvetlenül 7-8 éves kortól ajánlom.

Eredményesen alkalmazható a mozgásos korrekciókat használó Brain Gym kineziológia, mely már a még olvasásban kezdő gyermeknél és idősebb tanulási nehézségekkel küzdő társaiknál is működőképes.

7 éves kor előtt pedig szülőn keresztül, a szülő személyes közreműködésével lehet a gyermeken segíteni. Ez a módszer akkor is működik, ha a gyermek nincs jelen a kezelésen, hiszen ebben a korban még anya és gyermek szoros fizikai, érzelmi és energetikai kapcsolatban állnak. A gyermek tünetei saját okain túl, a szülőknél is kereshetőek.

A megértés, a megbocsátás, az elengedés és az öröm kulcsfontosságú megélését segíti a kineziológia. Segít megtapasztalni a szabadságot és a feszültségmentességet és a választás szabadságát adja!

Várandósság és szülés-születés ideje alatti traumák feloldhatóak az anyuka kineziológiai kezelésével.

Szülői részvétel

Az érzelmi vagy fizikai problémával küzdő gyermek természetesen rendelkezik saját, hozott problémákkal, ám az alábbi esetekben a szülői minta okozza a gyermek problémáját, mert a gyermek másolva tanul és tüneteli a szülők feszültségeit:

 • párkapcsolati probléma a szülők között, mert ez esetben képtelenek megfelelő figyelmet fordítani gyermekükre
 • eltitkolt vagy nem tudomásul vett konfliktusok esetén előfordulhat, hogy a gyermek betegsége a nagyobb családi bajokról vonja el a figyelmet, így a család látszólagos egysége megmaradhat
 • szülői önbizalom hiány
 • szülő konfliktusa saját szüleivel
 • szülő munkahelyi problémái
 • szülők idegeskedései
 • a szülői nyugalom és bizalom megteremtésének a hiánya
 • szülői gyengeség esetén a gyermek megpróbál segíteni a szüleinek, ezért a problémák egy részét magára veszi.

Ezért minden esetben, ha a gyermek kineziológiai kezelése felmerül, fontos a szülő kineziológiai oldása is!

Megoldás, szülői felelősség vállalás

Egy idegen embernek a lelki, párkapcsolati, családi problémákról beszélni ijesztő lehet, ám hasznos és feloldozó hatással bír. Egy bátor, felelősségteljes, másokra nem ujjal mutogatós, érzelmeit kimutató és azokról erőszakmentesen kommunikáló szülő gyermeke valószínű ezeket a pozitív jegyeket lemásolva sikeres felnőtté cseperedik.

Kezelés körülményei

 • A gyermek kineziológia a gyermek testi, lelki és szellemi igényeihez alkalmazkodik.
 • A földön ülve, játékos körülmények között zajlik a maximum 45perc, hisz ennyit már az iskolai körülmények miatt, valószínű kedélyesen fogad a csemete.
 • Első alkalommal 7-8 éves kortól gyermek és szülő egyszerre jön a kezelésre. Ha a gyermek szeretné, később egyedül is lehet a kezeléseken.
 • Tinédzser, kamasz gyerekek a szülőtől függetlenül is jöhetnek kineziológiai oldásra.

Szabályok

A gyerek-kineziológián nincsenek kötelező dolgok. Nem kell semmit felolvasni vagy megcsinálni, ha a gyermek nem akarja.
Ez a bizalom alapja. A kineziológus csak akkor ér a gyermek kezéhez, hogy izomtesztelést végezzen, ha a gyermek ebbe bele egyezik.
Ez alapján a bizalom és szabadság alapján, és a kölcsönösen kialakult szimpátia teszi lehetővé a hatékony munkát akár a szülő jelenlétében, akár úgy, hogy a szülő hozza és viszi a gyermeket.

Gyógyuljon eredményesen a kineziológia segítségével! Szeretettel várom!

Sztrapek Mónika
Természetgyógyász kineziológus, shiatsu gyógyász, jóga tanárnő

Egyéb kezelések, terápiák