Tüdő problémák megelőzése és kezelése

A SARS-COVID19 megbetegedésre kiélezve átmenetileg érdemes a hús étkezést el hagyni. Akinek egyéb étel intoleranciaája vagy érzékenysége van, jelen esetben tartsa szigorúan az étrendjét. Ismert allergéneket érdemes távol tartani.

SAAH mudra – kitűnő pénzügyi helyzet

Lelassult vagy elakadt a pénz áramlása az életedben, és fáradtnak érzed magad?
Ez a kéztartás kitáruló lehetőségeket és kitűnő pénzügyi helyzetet biztosít, valamint mozgósítja végtelen tartalékainkat.

Egyben sült mézes puszedli

Csoki mázzal: A tetejét csokis mázzal díszítjük, ízlés szerint. Én legutóbb 55 %-os belga csokoládét kevertem 99 %-os csokival vagy adhatsz hozzá holland kakaó port, hogy pikánsabb legyen.

ONLINE Kineziológia

Online kezelés alkalmával a kineziológiai izom tesztet szúrógátas oldással, magamon végzem el, hatékonysága megegyezik a személyes találkozások alkalmával.

ONLINE jóga órák

Az egész család jógázhat 1 jóga alkalom áráért. Ez a Családi cyber jóga! Mindenki a nappaliba!

Mónika NŐI JÓGA

Az újévben kiforrott bennem a Mónika NŐI JÓGA. Március 18-án (szerdán) indul a heti rendszerességű Női jóga óra, és áprilisban érkezik a Női egészségge és termékenységgel foglalkozó tanfolyam.

Ahimsa, nem ártás, mint alap életszemlélet

Mit jelent ez szerintem? Első sorban kedvességet. Kedvességet magammal gondolatban, szóban, tettben. Szvámi Véda ezt tanítja: Lazítsd el a homlokod és tedd az elméd a legjobb barátoddá!

Tanulj meg újra aludni!

Rosszul, felületesen alszol és fáradtan ébredsz? Tanulj meg újra aludni! A mai rohanó világban fontos beszélnünk az alvásról és annak minőségéről! Általában tudattalanul alszunk, és általában keveset, felületesen és nem megfelelő minőségben. Az alvás idejének az...